גנואט מול ויקטוזה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

06/03/2011 | 10:04 | מאת: לימור

שלום רב, האם יכול להיות שויקטוזה עוזרת באופן הרבה יותר אפקטיבי מהגנואט ? . מכיין שעם הויקטוזה ירד לי משמעותית רמת הסוכר פשוט לא רציתי להזריק אז עברתי לגנואט 1000/50 פעמים ביום והשינוי הוא קטן ביותר ? האם הם לא פועלים בצורה דומה ? רציתי גם לשאול אני גם לוקחת אמריל 3 מ"ג פעם אחת ביום האם יש אפשרות שאמריל מפריע לי בירידה במשקל ? והסוכר בצום 170- 180 . תודה

06/03/2011 | 12:41 | מאת: ד"ר לאה לבין

ויקטוזה יותר חזק מגנוביה.גנוביה לא מוריד במשקל וויקטוזה כן.אמריל באמת גורם לרעב. רצוי לחזור לויקטוזה עם מטפורמיןבמקום גנואט

מנהלי פורום סוכרת והשמנה