שאלה חשובה.

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

20/02/2011 | 01:35 | מאת: אייל

שלום רב. אני בן 28. 1.80 ס"מ.שוקל 200 ק"ג. לא לוקח אף תרופה. אני מודע לבעיית ההשמנה שלי-אני הולך כנראה לעשות ניתוח טבעת. בחודש האחרון לפעמים ובזמנים לא קבועים-יש לי סחרחורת חזקה ולחץ על העיניים.אני שוכב במיטה כמה דקות וזה עובר. יש לי 2 שאלות חשובות:-האם במשקלי הנוכחי זה ודאי שאחלה בסוכרת? -התלונות שלי מלמעלה-זה סימן לסוכרת או לחץ דם? תודה רבה לרופאים הנכבדים.

20/02/2011 | 13:14 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב-הסימנים שאתה מספר הם כנראה מלחץ דם. אך יש סיכוי גבוה ביותר שתהיה לך סוכרת אם לא תרד במשקל. יש היום מרכזים לטיפול בהשמנת יתר

מנהלי פורום סוכרת והשמנה