ג'נואט וכדור נוסף

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

16/02/2011 | 15:31 | מאת: שלמה

אני לוקח מזה חודשיים את כדור הג'נואט 50*1000 פעמיים ביום בבוקר ובערב. אני מצליח לאזן את עצמי במידה ואני אוכל לפי הסטנדרט המקובל (2 פרוסות לחם , או מנת פחמימות כפי שמומלץ לסוכרתים). הבעיה היא במידה ואני אוכל טיפה יותר או תוספת של פרי למשל או קינוח, שעתיים אחרי הארוחה ,הערכים יכולים להגיע למעל 200 ויותר. השאלה היא האם ניתן לשלב את הג'נואט עם כדור נוסף, שאינו ממריץ לבלב כמו אמריל,גלוקורייט נובנורום. אודה ליעוצץ. תור לרופא סכרת יש לי רק בעוד חדשיים. תודה

17/02/2011 | 10:03 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב, אפשר לשלב את הגנואט למשל עם נובנורם 0.5מג בארוחות הגדולות. הנובנורם עובד על אותה ארוחה בלבד לכן אינו גורם לירידות סוכר בין הארוחות. אמריל 1מג גם הוא טוב אך עובד במהלך כל היום. לפי התפריט של סוכרת מומלץ לאכול פרי בין הארוחות ולא אחרי האוכל

מנהלי פורום סוכרת והשמנה