תרופות פוגעות במטבוליזם ? ומעקבות ירידה במשקל ?..

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

16/02/2011 | 11:57 | מאת: ב.ר

שלום רב אני בת 43 סוכרתית ונוטלת את התרופות הבאות: גלוקמין - 2 כדורים ביום סימבסטאון - יום כן יום לא טרטייס- 1 כדור ביום + ויטמינים, פרמאטון - כדור ביום. שאלתי היא האם יש לאי אלו מהכדורים שציינתי השפעה מטבולית על הירידה במשקל ?.. אני עושה פעילות גופנית ואוכלת באופן מסודר ולא מצליחה לרדת. אנא תשובתכם

17/02/2011 | 09:57 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב-הכדורים שאת נוטלת אינם גורמים לירידה במשקל אך גם לא לעליה במשקל. יש כדור גנוביה [או גנואט ביחד עם גלוקופג] או גלבוס שמוריד סוכר ותאבון ועשוי לעזור לך לרדת במשקל .התרופות האלה לא בסל עדיין

מנהלי פורום סוכרת והשמנה