בייאטה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

31/10/2009 | 22:27 | מאת: דניאל

ד"ר חוליו ויינטשיין שלום, עד כמה בייאטה יכולה לסייע בירידה במשקל לחולי סוכרת ?

דניאל שלום, בייאטה יכולה מאד לסייע בירידה במשקל. מנתוני הספרות, עשוייה להיות ירידה ממוצעת של כ 8 ק'ג בשנת טיפול.מניסיוני, יש לי מספר פציאנטיים שירדו אף יותר מזה, 14 ועד 20 ק'ג בשנה. נראה שהחברה תרשום את התרופה לטיפול בהשמנת יתר, בנוסף לסוכרת.לצד הצלחה בירידה במשקל, יש גם אנשים אשר אינם מגיבים כלל וחלקם אף עלולים לעלות מעט במשקלם, אולם מדובר באחוז נמוך.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה