ג'נוביה לעומת ג'נואט

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

10/02/2011 | 16:44 | מאת: דני

שלום, אני מטופל בהמלצת רופא מומחה לסכרת שקבע מינון של כדור ג'נוביה + מטפורמין בבוקר וכדור מטפורמין בערב לפני השינה. רופאת המשפחה הציעה לי תחליף של ג'נואט היות ומחירו נמוך משמשעותית מהג'נוביה. לטענתה הג'נואט תחליף את מנת הבוקר של הג'נוביה + המטפורמין. האם יש צדק מוחלט בדבריה? כמובן שאתייעץ גם עם הרופא המומחה בפגישתנו הקרובה. תודה,

20/02/2011 | 13:22 | מאת: ד"ר לאה לבין

יש צורך ב 2 גנואט ליום ללא גלוקומין כי בגנואט יש 50 מג וגלוקומין. המינון היומי המומלץ לגנוביה הוא 100 מג

מנהלי פורום סוכרת והשמנה