חילבה-fenugreek

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

24/01/2011 | 23:22 | מאת: דינה

שלום.גב' קשישה ומנוסה ב"תרופות סבתא"הציעה להוסיף לאוכל 3 פעמים ביום חילבה להורדת הסוכר.עם כל אי הנעימות בשימוש בחילבה,נשתמש בו אם נדע שאכן זה עוזר להוריד ערכי סוכר.ואם כן-האם כמוסות חילבה ,הנחשבות לתוסף מזון טובות גם כן?תודה !

25/01/2011 | 12:19 | מאת: ד"ר לאה לבין

חילבה מתנפח בקיבה ביחד עם כוס מים וגורם לשובע . אפשר לקחת גם בקפסולות כל ארוחה.לא בטוח שהטיפול חזק דיו. יש לעקוב אחרי הסוכר ולהשתמש בתרופות להורדת הסוכר אפשר גם יחד עם חילבה.

28/01/2011 | 22:26 | מאת: עמי

לא מומלץ לאכול חילבה עקב הריח הרע שחחילבה מפיצה ....ממש לא נעים...אני משתמש בתרכובת של 10 צמחי מרפא בכדור אחד ברשיון משרד הבריאות בארץ הנקרא דיביגרד -כבר 3 שנים ויחד עם מטפורמין התוצאות של איזון הסוכר אצלי מעולות...ניסיתי להפסיק לחודשיים כדי להוכיח שהדיביגרד הזה עוזר כי כשהפסקתי הסוכר שוב עלה ...בקיצור תנסי דיביגרד או משהו דומה העיקר שיהיה לו רשיון מוכר

01/11/2013 | 08:30 | מאת: חוה

מנהלי פורום סוכרת והשמנה