סכרת הריונית

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

05/01/2011 | 16:09 | מאת: מירב

שלום אני בשבוע 12 להריון כנראה עם סכרת הריונית מודדת סוכר ומקפידה על דיאטה. קורה לי לפעמים ששעתיים לאחר ארוחה ערכי הסוכר שלי מגיעים ל75.האם זה תקין? זה נראה לי נמוך מאד וכשאני רואה ערך נמוך כזה אני מיד ולכת לאכול משהו אבל ככה יוצא שכל שעתיים אני חייבת לאכול משהו..וזה מתסכל מאד. האם זה תקין ומה עלייל עשות? תודה מירב

05/01/2011 | 23:31 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום מירב! מדוע את חושבת שיש לך סוכרת הריונית? האם קיבלת הדרכה מתאימה מדיאטנית? אולי את אוכלת פחות מדי בארוחות. כאשר סוכר 75 לאחר אוכל רצוי לאכול פרי .כל 3 שעות אוכלים קצת בסוכרת בהריון-3 ארוחות. עיקריות ו 3 א. ביניים. סיכום -קבלי תפריט מתאימה מדיאטנית מוסמכת

06/01/2011 | 08:15 | מאת: מירב

תודה על התשובה בבדיקת דם שגרתית בהריון הסוכר היה 102 ולכן הופניתי להעמסת סוכר שם היה לי ערך אחד לא תקין ולכן הופניתי לדיאטנית ואני עושה דיאטה לפי ההוראות שלה. הבעיה שלי עם הסוכר היא רק בבוקר - לאחר צום של הלילה.לפעמים הדיאטה מצליחה לסדר את הערכים ולפעמים יש לי בבוקר עדיין ערכים לא תקינים כגון 99. ובמשך היום לעיתים אני מגיעה לערכים נמוכים מדיי למרות שאני מקפידה לאכול כל שעתיים שלוש... אשמח לחוות דעתך תודה מירב

מנהלי פורום סוכרת והשמנה