סוכרת ודיאטה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

01/12/2010 | 12:20 | מאת: רינה

שלום, אני בת 51, חולת סוכרת מסוג 2 ומטופלת בגלוקופאג' וגלבוס. אני בחודשים האחרונים פצחתי בדיאטה (אוכלת בריא, ירקות ובשר דל) אבל משום מה אני לא מצליחה לרזות. זה מאוד מתסכל אותי. יש אולי דברים מיוחדים שאני צריכה להמנע מהם (חוץ מהמובן מאליו- שומנים ומתוקים)..אני ממש אודה לתשובה

11/12/2010 | 21:45 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

על מנת לרדת במשקל אנחנו צריכים לשרוף יותר קלוריות (פעילות )ממה שאנו מכניסים בתזונה שלנו . לצורך כך יש לבצע פעילות גופנית ,להתייעץ עם הרופא המטפל והדיאטנית

מנהלי פורום סוכרת והשמנה