januvia

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

26/10/2009 | 16:36 | מאת: מירה

שלום אני רוצה לדעת מדוה התרופה ז"נוביה לא נמצא בסל התרופות? כל התרופות לחולה סוכרת יש עלות מסוים ויוצא לי כל חודש 180.שח ועכשו עוד יותר. למרות ההנחה של 50% בזנוביה. אני מודה לך מאוד מירה

סל הבריאות נקבע על ידי ועדת הסל של משרד הבריאות, המורכבת מרופאים, נציגי הקופות ואנשי ציבור. מידי שנה מוצעות כ 2000 טכנולוגיות (ובהן גם תרופות),על מנת להכניס אותן לסל הבריאות הלאומי. המדינה יכולה לממן רק חלק קטן מרשימה זו.הג'נוביה עדיין לא נמצאה ראוייה להכללה. נקווה שזה יקרה השנה.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה