התאנה 3/17 נשר

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

25/10/2009 | 11:16 | מאת: רבקה

מה הם המזונות המומלצים לחולי סוכרת: כלומר בשמם למשל אני יודעת כי מותר ירקות ללא הגבלה והנה ראיתי במאמר שיש הגבלה! אבקש אם אפשר רשימה מומלצת של מזונות תודה

לרבקה שלום,תשובה מלאה לבקשתך אינה יכולה להינתן במסגרת הנוכחית. כללית ניתן לצרוך ירקות ללא הגבלה ואולי כדאי להגביל סלק, גזר, ודאי כאשר הוא נלקח כמיץ. אפונה ותירס אינם נכללים בקבוצת הירקות כי אם בקבוצת הפחמימות, בניגוד לדיעה הרווחת, הנובעת מהעובדה שנמכרים בחנות ירקות.ממליץ להתייעץ אצל דיאטנית.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה