אבחון סוכרת בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

11/11/2010 | 08:41 | מאת: בפתא

האם רמה של 200 מ"ג לאשה שאובחנה בהיותה בת 75 לערך מוגדרת כסוכרת. הגב' טופלה עקב כך בגלוקומין 850 מ"ג 0.5 כדור פעמיים ביום. הגברת ממשיכה לקבל מינון זה ומאוזנת עד היום והיא בת 85 , , יש לציין שה"סוכרת" לא פגעה בשום איבר חיוני.אני טוענת שזה גבולי. ואפשר היה לטפל בזה ע"י דיאטה אודה לתשובתכם

15/11/2010 | 00:41 | מאת: בועז

שלום רב 200 אינה תוצאה גבולית. המינון הוא מזערי וכנראה מוצדק. העיקר שהגברת מאוזנת. במבחן התוצאה: הטיפול מצליח ! וזה מה שחשוב... בברכת בריאות טובה, בועז

מנהלי פורום סוכרת והשמנה