סכרת והשמנה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

24/10/2010 | 14:06 | מאת: יפית

שלום רב! אני סובלת מרמת סוכר גבוהה בבוקר לפעמים מעל 120 למרות שבמשך היום הסוכר תקין במידה ואני לא משתוללת. בהריון סבלתי מסכרת הריון מה שהביא להשלכות בלידה (לפי הסבר הרופאה). כיום אני שוקלת קרוב ל 120 קילו וה BMI שלי הוא 41 - אני שוקלת לעשות קיצור קיבה. האם כדאי לי לעשות??? זה יעזור לרמת הסוכר לרדת??? (מה שמפחיד אותי בניתוח זה הדימומים והזיהומים שעלולים להיות ואחוזון התמותה-אפילו שהוא לא כזה גבוה..

24/10/2010 | 14:58 | מאת: בועז

ניתוח קיצור קיבה מעביר את הסוכרת מן העולם בתוך זמן קצר מאד (ימים עד שבועות בודדים). הרופאים לא יודעים בדיוק איך זה עובד. יש כמה רופאים טובים עם שיעורי הצלחה מאד גבוהים שעובדים בשיטה מוצלחת. לפי הנתונים שלך קופת החלים תסכים לממן את הניתוח. לא כדאי לנסות שינוי אורחות חיים והשגת היעד באמצעים פחות פולשניים ? בברכה, בועז

מנהלי פורום סוכרת והשמנה