ערכי סוכר אחרי ארוחה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

16/10/2010 | 20:00 | מאת: אריה

ד"ר שלום רב. סוכר בצום 115 A1 5.4 בימים שאני מדלג על ארוחת צהריים סוכר בערב לפני הארוחה 95, שעתיים אחרי ארוחת הערב 175 ארבע שעות אחרי הארוחה 135.הערכים אחרי האוכל דומים גם ללא דילוג על ארוחת הצהריים.נוטל גלוקומין אחד אחרי ארוחת הבוקר.האים הערכים אחרי האוכל הם בגדר הנורמה?ומתי נכון ליטול את הגלוקומין?אני בן 58 מטופל בגלוקומין שלוש שנים.תודה ויום טוב.

23/10/2010 | 21:56 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

הערכים אחרי האוכל די סבירים . A1C 5.4 מצויין את הגלוקומין יש לקחת לאחר האוכל

מנהלי פורום סוכרת והשמנה