מה עושים ?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

27/09/2010 | 23:20 | מאת: האחות הדואגת.

שלום רב, יש לי אח בן 52, מוגבל בתיפקודו, מוכר כסכיזופרן {במל"ל}, מעולם לא קיבל תרופות פסכיאטריות, עובד יום יום כגנן. סובל מ - עודף של 50 ק'ג. בראותי אותו, שותה המון, התעורר חשד, שהוא סובל מסכרת. העניין הוא, ש - 30 שנה, לא ראה רופא ולא מסכים לבדיקת דם הכי פשוטה ! היום, אסטרולוגית, אימתה את החשד שלי, ואמרה שאכן סובל מסכרת, מזה 3 שנים. אני נואשת ... אני היחידה האחראית עליו. מה עושים ? אשמח ואודה לעיצה חכמה.

06/10/2010 | 22:13 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

אני בהחלט מבין את דאגתך לאחיך . אני מציע שתפני לאדם שאחיך מכיר וסומך עליו (רופא מטפל , אחות קופ'ח , קרוב משפחה וכ'ו ) וזה ינסה להסביר לו חשיבות ביצוע בדיקות דם

מנהלי פורום סוכרת והשמנה