ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

27/09/2010 | 12:28 | מאת: galya

בעלי בעל משקל עודף, הכדורים שהוא לקח הפסיקו להשפיע ולכן הוא התחיל להזריק אינסולין ארוך לנטוס, הוא לא עלה במשקל ובעזרת כל המשפחה האוכל הופך להיות בריא יותר בבית, הוא לוקח את הכלב לטיולים ארוכים ונראה שהוא יורד (למרות שהוא לא משתף אותי במספרים מדויקים) לאט לאט הגיע הירידה ברמות סוכר ואני באמת מקווה שמפה אנחנו בעליה. רציתי לדעת כי איני מבינה בדיוק- במידה ויגיע למשקל התקין עבורו- האם יתכן הסוכרת תיעלם?

06/10/2010 | 22:07 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

סוכרת היא מחלה כרונית . ירידה במשקל בכלל והגעה למשקל הרצוי ע'פ גובה הוא טיפול מצויין לסוכרת ובמקרים רבים ניתן להפחית מינון תרופות פומיות וכן אינסולין . בכל מקרה יש להתמיד עם דיאטה + פעילות גופנית

מנהלי פורום סוכרת והשמנה