ויקטוזה או באייטה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

12/09/2010 | 17:20 | מאת: ויקטוזה או באייטה

רציתי לדעת איזו תרופה טובה יותר ? ויקטוזה או באייטה , אשמח לעזרתף מנשה

14/09/2010 | 12:46 | מאת: ק

שתיהן תרופות חדשות אשר לא נוסו מספיק יש לדאוג מפני סרטן התירואיד, בשתיהן לא מעט ת"ל

23/09/2010 | 22:02 | מאת: שלמה

במשך שנתיים לקחתי באייטה עם תוצאות טובות.HBA1C =6.4 השלתי ממשקלי כ-15 ק"ג בשנתיים מבלי שהתכוונתי לכך. מכיוון שאין ברצוני לרדת יותר במשקל - התחילו להופיע קמטים בפנים... בשלב ראשון התחלתי לאכול הרבה אגוזים שקדים וגרעינים כדי להשמין חזרה, ולבסוף החלטתי לעבור לפני כחודשיים לויקטוזה. בשתי התרופות לא היו לי כלל תופעות לוואי למעט חוסר תיאבון בבאיטה. על חוסר תיאבון בויקטוזה אין לי עדיין תשובות החלטיות. בהצלחה לכולם.

03/10/2010 | 14:29 | מאת: מזל

שלום יש לי המלצה להתחיל עם ויקטוזה מה לעשות

17/01/2011 | 17:00 | מאת: דפנה

עדיין לא קיבלתי תשובה לאימייל שלי

19/01/2011 | 15:48 | מאת: ד"ר לאה לבין

אם יש לך עודף משקל ויקטוזה מורידה משקל וסוכר. יש להמשיך בשאר הכדורים ולהוריד מינון גלבטיק בהמשך דרך הרופא שלך. אין יוד בויקטוזה. אם יש סרטן של בלוטת התריס אסור לקבל אותה

10/01/2011 | 18:34 | מאת: דפנה

היום הציעו לי לקחת ויקטוזה. נכנסתי לאניטרנט וחשכו עייני אני אלרגית לגנוביה סבלתי שנה מגרד ותפרחת כמו כן אני מטופלת באתרוקסיו 100 הבנתי שיש בתרופה הזו הרבה יוד מה זה אומר לגבי? בנוסף גלוקופג וגליבטיק הרופא טוען שניסיתי את כל התרופות ולפני אינסולין הוא מציע לנסות עת ההזרקה היומית האם אמשיך לקחת את הזריקה וגם את שאר התרופות?

10/01/2011 | 18:45 | מאת: shlomo

אני משתמש בויקטוזה כבר 5 חודשים. אין לי תופעות לוואי. התיאבון כרגיל לא כמו עם הבייטה. הסוכר נמוך ומאוזן. נראה לי כתרופה מצוינת. אדווח בעוד מספר חודשים.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה