בייטא

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

28/08/2010 | 06:26 | מאת: שרה

אני מזריקה בייטא כ-3 שבועות, ומעונינת ליצור קשר עם מי שצורך את הביתא לאורך זמן.

29/08/2010 | 12:27 | מאת: רן

התרופה חדשה ובספק אם יש אנשים שהשתמשו לאורך זמן, עוד משהו, רבים מפסיקים את התרופה בגלל תופעות לוואי

08/09/2010 | 12:07 | מאת: נועם

לצד הזכות - מוריד תיאבון ולא רק בגלל הבחילה, הורדתי 15 קילו. הרגלי האכילה שלי השתנו, לא רק פחות אוכל אלה גם פחות פעמים ועם התקפי זלילה מינוריים. התאזנתי על HA1C 6.8 אין בעיות או תופעות לוואי חוץ מהמוכרות. לצד השלילי - הרגשת בחילה, קלה בדרך כלל אבל מתמשכת שעות. יציאות לא סדירות ומעט יחסית לפעם. מבחינתי - שווה את תופעות הלוואי.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה