המשך שאלת הזעה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

18/08/2010 | 15:04 | מאת: דן

שלום תודה על תשוןבתך אך: אחרי כמה זמן לאחר ארוחת הפירות לבדוק רמת סוכר? שמזיע? או יש זמן נתון שבודקים לאחר ארוחת פיירות ענקית לדעת אם מזיק? ומה הטווחים הסבירים לאחר ארוחה רבה של פירות ? והאם לצורך הבדיקה משנה אם יוסיף חלבון כלשהו לארוחה כזו כדי שיתנגד לעליה המהירה וירידה מהירה של הסוכר תודה לתשובה המפורטת

29/08/2010 | 18:25 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

דן שלום בעיקרון בודקים רמות סוכר שעתיים לאחר ארוחות במקרים של הזעה קיצונית מומלץ לבדוק מיידית בחשד להיפוגליקמיה לגבי תשובות מפורטות יותר מומלץ לפנות לרופא המטפל ולדיאטנית

מנהלי פורום סוכרת והשמנה