הודעה משמחת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

12/08/2010 | 19:35 | מאת: אילן

אני סובל מסכרת מזה כ6 שנים כעת אני משתמש בויקטוזה אינסולין שאמור להוריד את רמת הרעב אך זה לא עבד כלל החלטתי בעזרת חבר להכנס למשמעת אוכל עד השעה 18:00 אוכל בצורה מסודרת בארוחות בין הארוחות לא מנשנש אלא עושה לי סלט ירקות טוב זה משביע שותה המון וכך מתגבר על הרעב ההחלטה היא בראש פשוט מאוד מחליטים וזהו התוצאות מדהימות בדיקה בצום 99 לאחר ארוחת בוקר 130 ליפני שינה 100 בהצלחה לכולם

16/08/2010 | 23:19 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

יפה

17/08/2010 | 12:35 | מאת: רמון

בהחלט תזונה משפרת השאלה איך התגברת על התופעות לוואי של ויקטוזה כדי להחזיק אוכל בפנים בכלל

17/08/2010 | 14:53 | מאת: אילן

תודה על התשובה לא הבנתי את המשפט הבא (השאלה איך התגברת על התופעות לוואי של ויקטוזה כדי להחזיק אוכל בפנים בכלל) אם אפשר לפרט יותר תודה

17/08/2010 | 14:53 | מאת: אילן

תודה על התשובה לא הבנתי את המשפט הבא (השאלה איך התגברת על התופעות לוואי של ויקטוזה כדי להחזיק אוכל בפנים בכלל) אם אפשר לפרט יותר תודה

מנהלי פורום סוכרת והשמנה