הזעה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

06/08/2010 | 10:49 | מאת: דן

שלום לאחר ארוחה רק של פירות רבים ( הרבה תאנים , סברס מנגו ) (קצת טחינה(חלבון ) שהסוכר לא יעלה וירד מהר) לאחר זמן מה אני מזיע חזק מאד נוטף מים ממש כשעה שעתיים . נזכרתי שגם שנה שעברה בעונת התאנים שהתנפלתי עליהם בדיוק אותו דבר היה. י בן 60 בדיקות סוכר בצום בבוקר בין 70 ל90 בשנים האחרונות . 1)מה הגוף משדר בהזעה הרבה הזו? ומה יקרה אם אזיע ככה 6עד 8 פעמים בשנה , בעונת התאנים? תודה לתשובה מקיפה דרך אגב אחרי ארוחה כזו מרגיש נהדר מלא אנרגיה לא עייף בניגוד שאוכל פחמימות אחרות (לחם) גם מזיע - אם מגזים בפחמימות - אבל לא מזיע כמו בהגזמה בכמות פיירות מתוקים

16/08/2010 | 23:11 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

ממליץ לבדוק סוכר אחריאחרי ארוחת פירות ולהתייעץ בהקדם עם דיאטנית ורופא סוכרת

15/12/2010 | 11:01 | מאת: anonymous

יש לבצע העמסת סוכר 100 גרם ובדיקת סוכר ואינסולין! לפני ואחרי העמסה גש לרופא שלך

מנהלי פורום סוכרת והשמנה