ויקטוזה להשמנה בלבד

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

29/07/2010 | 10:08 | מאת: ליאת

שלום, אני מנותחת טבעת בקיבה שמסייעת לי בהורדה במשקל אך תחושת הרעב קיימת. שמעתי שניתן לקבל את הויקטוזה גם להפחתה במשקל ללא קשר לסוכרת. האם מומלץ? שוב אציין כי אין לי שום סוג של סכרת ואני בריאה לחלוטין.

30/07/2010 | 17:05 | מאת: נעמי

ויקטוזה אינה תרופה להרזיה. מנסיון היא לא ממש עוזרת להרזיה. אני הצלחתי להוריד בשימוש בה 2.5 ק"ג בלבד ואז הירידה נעצרה. התרופה בעלת תופעות לוואי מאוד לא נעימות. כדאי שתפני לדיאטנית שתפנה אותך לתפריט בריא ופעילות פיזית.

31/07/2010 | 16:17 | מאת: ליאת

תודה נעמי. אך אשמח לקבל תגובה של רופא. יש כאן מישהו?

מנהלי פורום סוכרת והשמנה