סוכרת משחקת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

18/10/2009 | 16:49 | מאת: נמר

ד"ר חוליו שלום רב! לפני כשבוע ערכתי בדיקות דם שיגרתיות ומתברר שלפתע פתאום הסוכר קפץ לי מה שלא היה לי אף פעם 277, נבהלתי מאוד והרופא שלי יעץ לי שבעוד שבועיים אחזור על הבדיקות לאחר שהעשה דיאטה רצינית , מזה שלושה ימים ירדתי כ-2 קילו ובבדיקה ביתית ירדתי ל-2008 מה עלי לעשות והאם אני בסיכון סוכרתי תודה מאוד מבוהלת

שלום לך נמר, ללא ספק את סובלת מסוכרת. אם לא היה ברור לך עד כה, עתה התמונה מאד בהירה ואין מקום לספקות. באם כך המצב, את חייבת טיפול. לא רק דיאטה. גם פ. גופנית וגם תרופות. כדאי לך כבר עכשיו, כאשר המחלה נמצאת בתחילת דרכה.

19/10/2009 | 10:31 | מאת: נמר

תודה ד"ר חוליו היקר! לא הבנתי מה זה גם פ. גופנית וגם תרופות האם תוכל להרחיב? אני מאוד מקווה שלא התכוונתה לאינסולין שהמילה מפחידה אותי תודה עבור תגובתך. נמר

מנהלי פורום סוכרת והשמנה