האם יש קשר בין בייטה לחולשה?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

22/07/2010 | 16:00 | מאת: יעל

שלום רב מזה חמש שנים חולת סכרת. A1C 7.5 נעשה נסיון לתת לי תרופות נוספות שגרמו לי להיפו. בגלל העובדה הנ"ל ועודף משקל גדול קיבלתי בייטה שביקר השפיעה על ירידת תיאבון אולם יחד עם זאת מאז איני מתפקדת בגלל חולשה וירידת לחץ דם. הפסקתי ל10 ימים חל שיפור. האם ידוע על תופעה זו? כאשר אני אומרת חולשה- כוונתי עד קושי בדיבור משום שאיני מצליחה לגייס לכך כוחות . אודה מאוד על תשובה .

25/07/2010 | 12:12 | מאת: חיים

ככל שאני הבנתי לבייטה יש לא מעט תופעות לוואי- הנפוצות הקאות ובחילות אבל בנוסף בגלל שזוהי תרופה חדשה יכולות להיות תופעות לוואי שעוד לא יודעים עליהן

03/08/2010 | 09:41 | מאת: אפרים

את מזריקה אינסולין גם?

03/08/2010 | 11:05 | מאת: יעל

מנהלי פורום סוכרת והשמנה