סוכרת טרום הריון

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

11/07/2010 | 21:32 | מאת: לינור

אני רוצה להיכנס להריון אך עם עודף משקל וכנראה סוכרת כרגע אני מודדת כל בוקר ושעתיים אחרי ארוות והרופא אמר שכרגע לא צריך כדורים למרות שאני שוקלת מעל 100 ק"ג והסוכרת כך אמר היא אך ורק מהעודף משקל אז אני כבר שבוע וצי בדיאטה והערכים שלי כל היום שעתיים אחרי ארוחה ממש טובים רק בבוקר בצום הם גבוהים בין 133-160 האם יכול להיות כי אני מתעוררת מאוחר עכשיו בקיץ ומודדת בשמונה בבוקר? אני גם ניסיתי לאכול פרוסה לחם קל בלילה עם טחינה או חומוס אבל בכל זאת יוצא לי מעל 100 בבוקר מה זה אומר? ואיך יכול להיות שדווקא אחרי אוכל אני מאוזנת? אני רוצה להיכנס להריון ואני כבר בת 7 וכרגע שמו אותי בסטנד ביי עקב הסוכרת ועודף משקל ואני ממש אובדת עצות אשמח לשמוע מה לעשות תודה

15/07/2010 | 22:48 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

ערכי סוכר גבוהים בבוקר בצום בגלל שבלילה הכבד מפריש לדם סוכר שנאגר. אחרי האוכל מופרש מהלבלב אינסולין שמוריד את ערכי הסוכר לפני כניסה להרין יש לעשות מאמץ לרדת במשקל לשמור על דיאטה + פעילות גופנית

15/07/2010 | 22:48 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

ראה תשובה

מנהלי פורום סוכרת והשמנה