פחד טוטאלי מסכרת נעורים

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

09/07/2010 | 18:59 | מאת: סמי

שלום לכולם . אני בחור בן 34 רווק חולה סכרת נעורים מגיל 5 אני מתפקד כאדם רגיל הכל אצלי מאוזן אני ספורטאי ומנהל חיים רגילים ולא חסר לי כלום רק אני רוצה לדעת למה אנשים במיוחד הבנות מפחדות מהדבר הזה שנקרא סכרת הן שופטות אותנו בגזר דין מוות ולא מוכנות להיות בקשר שיוביל להקמת משפחה .. אי הוודאות מהעתיד שזה אף אחד לא ידע אותו ואי המודעות למשמעות הסכרת ממש מרחיקה את האנשים כאילו אנחנו איזה בועבוע . ניסיתי הכל תמיד אני מסביר וחושף את כולם לעניין ונותן להם מידע רפואי שנוגע בעניין אך לצערי הרב שזה מגיע לתוך ביתם בונים חומה ומתרחקים . תודה לאל יש לי אישיות ובטחון עצמי ובכלל המחלה כמו שאני אומר תמיד זה בשכל . אני לא חי עם המחלה אני נותן לה לחיות אתי כרצוני כלומר אני מנהל את העניין ולא נותן לה להשפיע על נוהל חיי . רק רציתי להעלות את העניין כי זה קורה להרבה חולים שאני מכיר . ותודה על הקדשת זמן לקריאה .

15/07/2010 | 22:38 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

כל הכבוד

18/02/2012 | 00:26 | מאת: סופי

הי אני בת 16 ואני חולת סוכרת נעורים רק חצי שנה. וגם אני לא מבינה את זה. אני לא יודעת למה כולם כל כך נרתעים. כנראה בגלל הפחד שהסוכרת עלולה לעבור לילדים.. אני ממש מפחדת שאני לא אתחתן בגלל זה. אבל לא הבנתי למה אמרת שבמיוחד נשים נרתעים?

מנהלי פורום סוכרת והשמנה