תרופת לסוכרת בכדורים

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

28/06/2010 | 17:48 | מאת: אודי

שלום, אני לא מאוזן אבל לא רוצה זריקות, ניסיתי ג'נוביה ולא עזר לי, מעוניין לדעת האם יש תרופות חדשות אחרות בכדורים שיצאו לאחרונה?

07/07/2010 | 12:22 | מאת: רחל

אודי שלום, אני יכולה להבין את חוסר הרצון שלך בהזרקות אבל מנסיון אישי זה הדבר שהכי עוזר והכי יעיל וללא תופעות לוואי. אני מזריקה אינסולין לנטוס פעם אחת ביום בלבד, שזה לא נורא בכלל, אין צורך בהתאמה לזמני הארוחות וזה לא פוגע באיכות החיים.

07/07/2010 | 14:43 | מאת: יפעת

אני חולה בסוכרת סוג 2 והתחלתי לקחת תרופה חדשה בשם גאלבוס. אני לא רופאה ואני בטח לא יכולה לייעץ לך איזה תרופה לקחת. מה שכן, אתה יכול לשאול את הרופא שלך על התרופה ולראות אם היא אכן מתאימה לך בהתאם לחוות דעתו. בהצלחה

מנהלי פורום סוכרת והשמנה