באייטה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

29/05/2010 | 20:40 | מאת: קרן

עד כמה באייטה עוזרת בירידה במשקל ? אני חולת סוכרת ובפעם האחרונה שבדקתי אני שוקלת 95 קילוגרם , הגובה שלי 1.70 , האם הבאייטה יכולה לעזור לי ?

30/05/2010 | 15:01 | מאת: דקלה

אני שמעתי שהיא יכולה לעשות מהפכה במשקל אבל כשזה הגיע לזה הוריד לי רק 2 וחצי ק"ג לדעתי אם זה הסיבה שאת שוקלת להתחיל בתרופה אני הייתי ממליצה על התעמלות קבועה (לאו דווקא להתיש את עצמך במכון) ותזונה נכונה יחד עם טיפול תרופתי אולי אינסולין שיותר מנוסה בשטח

02/06/2010 | 23:15 | מאת: לימור

לי דווקא הבאייטה עזרה לרדת במשקל - אבל צריך להיות הגיוניים אין תרופות פלא צריך גם להקפיד על תזונה ועל כושר גופני יחד עם באייטה . אני הצלחתי לרדת 15 קילוגרם בתוך 4 חודשים ! !

מנהלי פורום סוכרת והשמנה