מערכת לניטור רציף של גלוקוז מסוג NAVIGATOR

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

17/05/2010 | 20:31 | מאת: ליאת

אני חולת סכרת מסוג 1 מאז היותי בת 14, כיום אני בת 56 ומטופלת מזה שנים רבות ב- 4 זריקות אינסולין ליום עם נטייה רבה מאוד לירידות חדות ברמות הסוכר בדם ,היפוגלוקמיות קשות המגיעות לערכים של כ- mg/dl20 ,אירועים המוגדרים כמסכני חיים . נמסר לי שניתן לקבל את המכשיר ללא עלות כספית דרך ארגון איל. אנא עזרתכם. אמייל שלי : [email protected]

27/05/2010 | 17:35 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

סנסור לניטור רציף של גלוקוז מותווה למקרים כמו שלך .יש לפנות לרופא סוכרת שלך דרך קופת חולים

27/05/2010 | 19:46 | מאת: ליאת

ד"ר יצחק בר אור שלום רב ביצעתי פניה לוועדת חריגים בקופ"ח כללית ולמרות מצבי הבריאותי לא אושרה בקשתי.מה עוד עליי לעשות ?

מנהלי פורום סוכרת והשמנה