כלום לא עובד. מה עושים?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

15/05/2010 | 13:19 | מאת: יצחק

סכרת 2 מגיל 48. באפריל 2009 הפסקה בגלובן. רמת סוכר עלתה בצום מ 150 ל 270. המשכתי עם ג'נוביה + 2 גלוקופאז'.ירידה לא משמעותית. כמו כן המוגלובין עלה ל 10.9.בפברואר אחרון הוסיפו גלוקופאז' שלישי + פרנדז.נכון לתחילת מאי סוכר ירד בצום ל 180. המוגלובין נשאר 10.9. ב 12/5 התחלתי בנוסף לכל הנ"ל הזרקת אינסולין6 יחידות בלילה לפני השנה.התוצאה היא עליה בסוכר בבדיקה הראשונה בבוקר ל 240. הסוכר נשאר ברמה זו לאורך כל היום. כך שלמעשה האינסולין העלה את ערכי הסוכר. הרופא המטפל בשבוע חופש. האם להמשיך עם האינסולין ומה דעתך על כל האמור לעיל?

15/05/2010 | 16:52 | מאת: בועז

יצחק שלום, שמי בועז ומצבי היה חמור ממצבך. (בן 55, 18 שנה סוכרתי). התחלתי לאכול על פי תכנית תזונה מותאמת אישית (בכמות הקלוריות, אינדקס גליקמי נמוך וכדומה) ולבצע פעילות גופנית מתונה - הליכה פשוטה. לא רק שמצבי השתפר פלאים, הרופאים הורידו לי עד כה 90 גלולות מ"המנה" החודשית שלי והם "מאיימים" להמשיך ולהוריד את המינון ככל שאני משתפר. אם אתה זקוק להכוונה ומידע נוסף - צור קשר ואשמח לסייע לך. בברכת בריאות טובה, בועז

מנהלי פורום סוכרת והשמנה