אינסולין והשמנה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

16/10/2009 | 18:13 | מאת: דור

האם נכון שאינסולינים ארוכי טווח פחות גורמים להשמנה מאינסולינים קצרי טווח?

לדור שלום,נכון. אנלוגים של אינסולין ארוכי טווח, כגון לנטוס ולבמיר משפיעים טוב יותר על משקל הגוף, בהשוואה לאינסולינים הישנים ומשמינים פחות.

18/10/2009 | 13:22 | מאת: ליעד

האם יש הבדל בין לנטוס ללביר מבחינת משקל או שהם זהים ?

לליעד שלום, ללא ספק שני תכשירי אינסולין חדישים אלו משפיעים טוב יותר על משקל הגוף, בהשוואה למקביל אליהם הישן, ה NPH.בו בזמן שהישן גורם לעלייה במשקל יחסית גדולה, החדישים משמינים פחות. על פי מספר מחקרים, (אשר נתונים למחלוקת מסוימת) הלבמיר עשוי אף להוריד מהמשקל.

23/10/2009 | 12:40 | מאת: דור

האם יש הבדלים נוספים בין לנטוס ללבמיר?

מנהלי פורום סוכרת והשמנה