צמצום הפרשת האינסולין

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

28/04/2010 | 23:16 | מאת: נוגה

בס"ד, שלום, אני בת 31 שוקלת קרוב ל100 ק"ג, נמצאת בדיאטות מעל 10 שנים, וקשה לי עם זה מאוד מאוד, היו תקופות ששקלתי בסביבות ה-85, ומאוד מאוד קשה לי לרזות, המניעה מהאוכל ובמיוחד מהמתוק מאוד קשה לי, רכשתי ידע רב בנושא ההשמנה ובין היתר קראתי כי ההורמן האחראי להשמנה הוא הורמון האינסולין, שאצל השמנים מופרש בכמויות גבוהות, רציתי לשאול האם קי'ימת איזו שהיא תרופה קונבנציונאלית או טבעית המצמצת את הפרשת האינסולין בגוף עד למינימום ההכרחי למניעת תאבון ולמניעת היווצרות השומן, בתודה מראש, אשמח לתשובה בהקדם האפשרי.

27/05/2010 | 17:02 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

להשמנה גורמים רבים ומורכבים הן גנטיים והן סביבתיים .האינסולין הגבוה אינו אחראי להשמנה אלא שהוא תוצאה של השמנת יתר .

מנהלי פורום סוכרת והשמנה