סוכרת גבולית וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

12/03/2010 | 16:22 | מאת: Lihi

אני עם עודף משקל הורי חולי סוכרת סוג 2 מגיל 45-50 היום כבר בני 60-70 שיהיו בריאים אני אמא לשני ילדים ללא בעיות בכניסה להריון שאלתי אם אני גבולית סוכרתית ובהריונות הייתי תחת מעקב של סוכרת הריון מפאת עודף משקלי האם זה יכול ליצור בעיות אם אני רוצה להיכנס להריון עכשיו? בבדיקות של קופח יוצא לי סכרת בין 100-120 בערך הסוכר אודה לכם מאוד ושבת שלום

27/05/2010 | 10:56 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

השמנה וסוכרת עלולה לגרום לעיתים להרות .אני מקווה שבמקרה שלך היות והרית בעבר הצלחת גם הפעם להרות .

מנהלי פורום סוכרת והשמנה