השמנה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

05/03/2010 | 23:04 | מאת: גילי

שלום דר' לאחר שילשולים וכאבי בטן לאחר לקיחת מטפורמין החליף לי הרופא לג'נוביה בבוקר ונובורונם 0.5 מ"ג 3 פעמים ביום . לאחר חודש של לקיחת הכדורים עליתי במשקל מה עושים? אני ממש מיואשת. יש לציין שאני מתעמלת ובדיאטה . האם יש משהו שאפשר לקחת מרפואה צימחונית , או כדורי דיאטה שמתפרסמים בעיתונים וגם אינטרנט. מה עושים אני לא רוצה להשמין, האם להפסיק עם הכדורים? תודה על התשובה.

27/05/2010 | 11:24 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

בשום פנים לא להפסיק כדורים ולא להתייאש יש לפנות לרופא מטפל או רופא סוכרת ולשקול טיפולים נוספים חדשים שיכולים לגרום לירידה במשקל (GLP1 AGONIST ) אין להסתמך על פרסומות באינטרנט או בעיתונות ולהסתמך רק על המלצות של רופאים

מנהלי פורום סוכרת והשמנה