סוכרת אינסולין

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

18/02/2010 | 11:34 | מאת: מזל

לבעלי סוכרת מסוג 2, טופל בכדורים והתחיל דיאטה מסודרת רק לאחרונה. בבדיקות האחרונות למרות הדיאטה הערכים גבוהים, הרופא המטפל שוקל לנסות מעבר לאינסולין לנטוס - מה היתרונות של מעבר כזה למה דווקא אינסולין?

מזל שלום, מהנתונים שמסרת אני מתרשם שהטיפול בכדורים לא הצליח לאזן את רמות הסוכר בדם של בעלך ועל כן הרופא רשם לו אינסולין.סביר להניח שטיפול זה כן יצליח להביאו לרמות טובות יותר. ההמלצה של הרופא נשמעת הגיונית. יחד עם זאת, אם כבר להזריק,כדאי לך לדעת ולהתעניין בטיפולים החדישים: בייאטה וויקטוזה, אשר הן עשויות גם להוריד את רמת הסוכר בדם וגם להשפיע לטובה על משקל הגוף.

23/02/2010 | 08:42 | מאת: מזל

תודה לך אבל לי ולבעלי יש מספר חברים שניסו וויקטוזה ובייטה ולא הייתי ירידה משמעותית במשקל וחלקם סבלו מתופעות לוואי ככה שאני ובעלי מעדיפים אינסולין. לגבי השאלה המקורית האם זו תופעה נפוצה שכדורים מפסיקים לאזן?

מנהלי פורום סוכרת והשמנה