פת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

15/02/2010 | 08:08 | מאת: אריה

דר שלום רב.בבדיקת דם בצום סוכר 110 A1 5.4 אני נוטל גלוקומין אחד בבוקר מיזה כשנתיים אז הסוכר היה 140 הבעייה היא ששעתיים אחרי האוכל בבדיקה ביתית הסוכר 260 וארבע שעות אחרי האוכל 150. האים זה תקין? האים דרוש שנוי במינון הגלוקומין? תודה ויום טוב.

16/02/2010 | 20:17 | מאת: j

לארייה שלום רב,הנתונים שמסרת הם בעייתיים ואינם מתיישבים האחד עם השני. קשה לקבל שמצד אחד ה A1C=5.4%, ערך מצוין לכל הדיעות, המצביע על כך שרמת הסוכר הממוצעת שלך נעה סביב 100מג%, ומנגד ערכים ש.א. א. סביב 250 מג%. אחד מהם, ככל הנראה, אינו נכון או אינו משקף את המציאות. בדוק את הגלוקומטר שלך, ובעיקר את הסטיקים. חזור על בדיקת הA1C במידת הצורך.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה