ירידה לצורך עליה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

10/02/2010 | 10:13 | מאת: אני

שלום ד"ר לפני כ-3 שנים גילו אצלי רמת סכרת גבוהה -365 ו-c1a -12 הרופא שלח אותי לדיאטנית בקופ"ח , אצלה רק עליתי שוב במשקל ,לא יודעת אייך אבל כך קרה , לקחתי את עצמי בידיים ועשיתי דיאטה לבד עם הנחיות קלות מהרופא המטפל שלי אז - ד"ר חוליו וינשטיין ובהחלט הורדתי 25 ק"ג תוך כמה חודשים , ברור שנשארו לי עוד כמה ק"ג טובים להורדה , ואז המשקל נעצר בהורדה והתחיל לטפס בחזרה שוב , לצערי עליתי כ-15 ק"ג חזרה ולא מצליחה להפטר מהם ,הסכרת שלי יציבה עומדת על 120 בערת ו-c1a עומד על 5.7 פחות או יותר , מה אפשר לעשות במצבי זה כדי להוריד את המשקל שוב , דרך אגב לאחרונה אובחנתי כחולת פיברומיאלגיה ואני מאמינה שגם למחלה זו יש השפעה לא קטנה על העליה שלי בחזרה במשקל ,אז מה עושים דוקטור ? עזרה ועיצה בבקשה אני

27/05/2010 | 10:50 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

מבחינת סוכרת אני מבין שלאחרונה את מאוזנת .לגבי המשקל יש לפנות לרופא המטפל בהשמנת יתר לקבלת יעוץ לטיפול בשינוי אורחה חיים וטיפול תרופתי לפי הצורך .

מנהלי פורום סוכרת והשמנה