סוכרת והשמנה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

14/10/2009 | 00:21 | מאת: מרגריטה

כיצד ניתן למנוע מצב של סוכרת והשמנה אני בת 23 עם BMI 32 ואינני מקיימת פעילות גופנית, האם יש סיכון שאחלה בסוכרת או שמא זה עניין תורשתי ?

למרגריטה שלום רב! בגיל 23 בדרך כלל לא חושבים על מה יהיה בעוד 20 שנה, על כן יפה שאת מתעניינת ורוצה להימנע מצרות בעתיד. גם אם יש וגם אם אין גורמי תורשה ידועים לסוכרת במשפחתך, השמנה היא הדרך הבטוחה ללקות בה.חייבת להיפטר מ 20-30 ק'ג. בגילך זה הרבה יותר קל וישים.בהצלחה!!

מנהלי פורום סוכרת והשמנה