שאלה דחופה ביותר

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

28/01/2010 | 20:22 | מאת: דודו

בן 38 אובחנתי לפני כשנה כחולה בסכרת מסוג 2 ומאז אני מטופל ב- 3 גלוקופאג' ביום. בשבועיים האחרונים לא נטלתי את התרופה והסוכר עלה לרמות של 360 בבוקר. חזרתי ליטול את התרופה מזה יומיים אך ערכי הסוכר עדיין גבוהים מאוד - 330-340 . כמה זמן לוקח לתרופות להשפיע? האם עלי לפנות לבית חולים. אודה לתשובתכם הדחופה. תודה רבה!!!

31/01/2010 | 17:22 | מאת: דר' משה זלוצובר

דודו שלום ותודה על שאלתך. ברמות סוכר כאלו הטיפול המומלץ הינו אינסולין, לעיתים באופן זמני. בברכה דר' זלוצובר

מנהלי פורום סוכרת והשמנה