סוכר לא מאוזן

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

08/01/2010 | 12:20 | מאת: סיגל

לאבא שלי סוכרת מסוג 2. לאחר שנים שלקח כדורים הוא התחיל להזריק אינסולין. למרות שהוא מקפיד להזריק וכן על דיאטה (הוא לא אוכל הרבה בלי שום קשר) עדיין הסוכר שלו לא מאוזן. במינימום 140 במקסימום 500(בעיקר בלילה) ובמהלך היום 300. למה זה קורה ? מה עליו לעשות ? האם כל יום כזה שהסוכר לא מאוזן יוצר פגיעה באיברי הגוף ?

10/01/2010 | 17:35 | מאת: יואל

אפשר לשאול איזה אינסולין הוא מזריק? יכול להיות שהמינון אינו נכון לאביך ולכן כדאי להתייעץ עם רופא לגבי המינון

21/01/2010 | 12:11 | מאת: דר' משה זלוצובר

סיגל שלום ותודה על שאלתך.יואל צודק- שובי לרופא המטפל. לא ניתן לאזן מטופל הבפגישה אחת ומדובר בטיפול מתמשך. בברכה דר' זלוצובר

מנהלי פורום סוכרת והשמנה