טיפול נכון?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

01/01/2010 | 14:22 | מאת: אריק

דר חוליו שלום.אני בן 57 נוטל גלוקומין אחד ביום בדיקת A1 5.4.סוכר במשך היום בין93 לבין126 .לפני נטילת הגלוקומין לפני כשנתיים סוכר 140 .עודף משקל כ10 קג ב8 השנים האחרונות. מבקש לשאול האים הטיפול מספק ובאיזה שעה ביממה עדיף לבלוע את הגלוקומין .אני בולע את הגלוקומין עים ארוחת הבוקר בשעה 9 .תודה ויום טוב

21/01/2010 | 11:00 | מאת: דר' משה זלוצובר

אריק שלום ותודה על שאלתך. אתה מאוזן יפה מבחינת הסוכר לפי התוצאות שלך. תמשיך ללא שינוי. בברכה דר' זלוצובר

מנהלי פורום סוכרת והשמנה