נגישות
נגישות

שאלה בנוגע לתרופה glyxambi

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

08/12/2016 | 19:44 | מאת: אהרון בר-דוד

שלום ד"ר לבין. אני מטופל שלך במרפאת עכו. הייתי אצלך לפני כ 12 ימים וקיבלתי ממך תרופה חדשה Glyxambi 5/10. ביממה האחרונה, לאחר כ 11 ימים מתחילת השימוש בתרופה, הופיע אצלי כאב לא חזק בזמן הטלת שתן שבסופו על נייר רואים דימום קל. הדימום הוא רק בסוף מתן השתן והוא מופיע רק בניגוב על נייר. אלו סימפטומים הידועים לתרופה ומופיעים בעלון שלה. השאלה אם להפסיק מיידית את התרופה או לחכות כמה ימים וייתכן שיעבור. רק אציין שהתופעה די קלילה כלומר הכאב הוא רק במתן שתן ולא כאב חזק, והדימום גם הוא לא חזק. הופיע רק היום כ 11 ימים מתחילת לקיחת התרופה. בינתיים לא מפסיק, אבל מבקש לדעת האם עלי להפסיק.

לקריאה נוספת והעמקה

אהרון שלום, ד"ר לבין אינו נמנה על חברי הצוות בפורום זה. נא פנה אליו באופן אישי על מנת לשאול אותו את שאלתך. בברכה

מנהלי פורום סוכרת והשמנה