שאלה לגבי הזרקות אינסולין

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

03/07/2016 | 15:45 | מאת: רונית

שלום, הסוכרת שלי לא מאוזנת סביבות 200. בעבר התנסיתי בהזרקות אינסולין וזה לא עזר (אפילו בתקופה שלקחתי אינסולין הסוכר בדם עלה לי ל- 300). בנוסף ההזרקה מאוד מאוד קשה לי, אפילו שהמחט קטנה. הרופא רוצה לרשום לי מחדש אינסולין. בדקו לי C-Peptide ומצאו שיש לי 1,000. האם אינסולין יעזור לי? האם אין לי מספיק אינסולין טבעי בגוף? אציין שאני מאוד אעדיף שלא להזריק אינסולין מכיוון שזה עושה לי תחושה מאוד לא טובה...

רונית שלום, אינני יכולה להסכים כי האינסולין לא עבד או לא עזר. כיום, אינסולין היא תרופה יעילה ביותר ב"מלחמה" בהורדת הסוכר. היית צריכה לעלות מינון באופן מהיר יותר או להחליף עט (לעיתים אינסולין יכול להתקלקל, במיוחד בחום בקיץ כאשר לא עוקבים אחרי הוראות השימוש או איכסון). דבר נוסף, רמת סי פפטיד לבד לא אומרת הרבה, הבדיקה מחייבת שילוב עם רמת סוכר בצום ויכול להיות כי 1000 פמול/מל לא מספקת את גופך. לכן רמות סוכר עדיין גבוהות ואת קיבלת המלצה לטיפול תרופתי או באינסולין. בברכה

מנהלי פורום סוכרת והשמנה