a1c תוצאת בדיקת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

02/06/2016 | 23:15 | מאת: mama

בבדיקת דם שנעשתה התוצאה היתה כאמור 5.6 יש לציין כי במשפחה יש סכרת תורשתית למעט הבדיקה הזו כל תוצאות הבדיקות שעשיתי היו תקינות לחלוטין אני בת 33 גובה 1.68 ובמשקל של 98 אני במשקל עודף מאד כחלק מרצון אמיתי לשינוי ומתוך דחיפות אני מודעת ומוכנה לסגל לעצמי אורח חיים בריא מה עליי לעשות עליי לציין שאני לא אוכלת בשר דגים עופות לחם ומאפים כמו בורקס ודומיו התחלתי ספורט לאחרונה זקוקה למענה ולייעוץ תודה רבה

שלום רב, כיוון שיש לך 2 גורמי סיכון לפתח סוכרת מסוג 2 - סיפור משפחתי של סוכרת ועודף משקל זה רצוי ונהדר שאת מעוניינת לבצע שינוי באורח חייך. הדרכה לשינוי מהותי אינה יכולה להינתן במשפט אחד או שניים דרך פורום זה, כי אם רק באמצעות טיפול פרטני בו דיאטנית תקשיב לך, להרגלי האכילה שלך, תעבור על כל בדיקות הדם שלך ורק אז תוכל להתאים לך תפריט אישי לירידה במשקל. אשמח לפגוש אותך ולסייע לך. בהצלחה!

מנהלי פורום סוכרת והשמנה