ציון רכיב לקטוז בגבינה של סימפוניה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

19/05/2016 | 18:35 | מאת: אילנה

בין הרכיבים בגבינה סימפוניה 5% מצוין לקטוז. האם זה הוספה של סוכר או מתכוונים לסוכר הנמצא כבר בחלב והאם גבינה זו טובה לחולי סוכרת. תודה

אילנה שלום, הכוונה היא בסוכר שכבר נמצא בחלב באופן טבעי. בשימוש מתון כמו מריחה על הלחם סביר להניח שהגבינה לא תתרום משמעותית לעלייה ברמות הסוכר, אך במידה ותחליטי לאכול כמות גדולה (כמו 1/2 קופסה או יותר) בבת אחת, יתכן וכן תהיה השפעה משמעותית יותר על רמת הסוכר בדם. בברכה, עינת

מנהלי פורום סוכרת והשמנה