האם יש לי סכרת?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

13/12/2015 | 22:31 | מאת: אור

שלום רב! אני בת 38. אינני סובלת בכלל מהשמנה להיפך אני רזה. סובלת רק מתת פעילות של בלוטת התריס ומטופלת באלטרוקסין. מבחינת תורשה לאימי היתה סכרת סוג 2 מסביבות גיל 50. שבוע שעבר עשיתי בדיקות דם והייתי בצום 9 שעות לפני. בבדיקת הסוכר בדם יצאנלי 101. האם תוצאה זו מראה על התחלה של מחלת הסכרת?? האם עלי לעשות משהו מבחינת שינוי תזונה? תודה מראש

14/12/2015 | 09:24 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום אור. הסוכר בצום 101 הוא בתחום של טרום סוכרת.כדאי להתחיל בטיפול שמרני למניעת הסוכרת ע"י פעילות גופנית ותזונה מתאימה לסוכרת.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה