בדיקת חלבון בשתן

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

14/10/2015 | 22:14 | מאת: מיכאלה

אני בת 47 סוכרתית סוג 2 כבר 3 שנים .a1c אחרון 6.5 בדר"כ היה 6 ופחות.בבדיקת חלבון בשתן שעשיתי לפני חצי שנה יצא שאין חלבון בשתן -לא ניתן לחישוב מתחת לסף הרגישות.בבדיקה שעשיתי עתה יצאו התוצאות הבאות:מיקרואלבומין-קריטנין-5 קריטנין u-sample - 133 מיקרואלבומין usamp 7.7. תוצאות אלה מעידות על חלבון בשתן .האם שינוי כזה בחצי שנה מעיד על בעיה מה עליי לעשות?

15/10/2015 | 08:35 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום מיכאלה. אל תלחצי עדיין הבדיקה של החלבון תקינה וטובה. צריך מעקב עוד חצי שנה על השתן ואיזן סוכר קפדני יותר .אולי תרופות חזקות יותר.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה