מצאתי מתי מזיע

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

04/09/2015 | 18:25 | מאת: דן

שלום בהמשך לשיח בנושא הזעה אחרי פירות ניסיתי פעם לאכול ארוחת פירות רק עם טבילה של 2, 3 כפות טחינה בתאנים (מומלץ-כמו חלווה טבעית)ללא "קינוח" של אגוזים או ו שקדים ולא הזעתי . למחרת כן סיימתי באגוזים שקדים מיד הזעתי????? צירוף החלבון ??גורם??? לזה?? או עודף חלבון או מה? בי 12 340 טוב??לוקח פעם בשבוע 1000 מג ברזל להפתעתי נורמל. תודה

06/09/2015 | 09:58 | מאת: ד"ר לאה לבין

יופי שמצאת מתי אתה מזיע. נפלאות מערכת העיכול... מצוין שהכל בסדר עם הסוכר ועם הויטמינים אצלך.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה