כפי שהצעת בשעת הזעה מדדתי

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

24/08/2015 | 23:56 | מאת: דן

בהמשך להודעה הקודמת שהיתה: אני טבעוני ,זה אומר אוכל ארוחת פירות שלמה וגדולה 10 תאנים . שעה אחרי זה עוד 5 ואולי אח"כ תפוח , שקדים ומקנח בחצי מנגו . בערך פעמיים בשבוע כך. אם מגזים יותר . ז"א בגמר עוד קינוח פרי אחרי כמה דקות מתחיל להזיע , לפעמים גם בחורף, למשך 20 דקות בערך ואז מפסיקה ההזעה . מרשה לעצמי-כי: סוכר אחרי שעתיים כאלו בין -100 ל 118- בצום למחרת בין86 ל98 (עד 105 שממש מגזים יום קודם) משוכלל 4.9 לפני שנתיים שלוש ו 5.2 השנה. שאלתי: 1) מה גורם להזעה הזאת שלפעמים גולש ומגזים בכמות?-אם אפשר קצת פירוט 2)האם זה אומר לאכול עד כמות ההזעה? 3)האם ההזעה זו מזיקה מראה משהו תודה ולתשובתך " אני מציעה לבדוק סוכר ולחץ דם בזמן ההזעה. אם אתה אוכל הרבה פרות בבת אחת רצוי לצרף שקדים " אזי ------- מדדתי קצת פחות משעה כשהתחלתי להזיע (אמנם קצת פחות (פירות) מיום קודם) 119- ואחרי שעתיים מגמר הארוחה 104. לחץ דם 57-90 על הגבוה לא זוכר בדיוק בדרך כלל 60-90 אני לא אוכל בבת אחת הפירות אני במשך שעתיים+ מדי חצי שעה לוקח עוד כמה תאנים וכ"ו אפשר להמשיך "לזלול " פירות למרות ההזעה ? תודה דן

31/08/2015 | 09:59 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום דן. ההזעה שלך אינה קשורה לסוכר HBAC 4.9 הוא תקין. אין לך חוסר איזון סוכר או לחץ דם. אתה יכול להמשיך בפירות. כיוון שאתה טבעוני יכולים להיות חסרים של B12 וברזל.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה