המשך

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

10/08/2015 | 13:40 | מאת: דן

תודה כך עושה אוכל כמה פירות מחכה חצי שעה וממשיך. יש לי לחץ דם 60-90 מה צריך להיות רע שאמדוד שמזיע ? מה הטווח ל גביי ? יעלה הרבה?? 2)ירד עוד יותר? 3)שמזיע לא עוברות שעתיים כנדרש בבדיקה . אולי רבע שעה בגמר הארוחה . האם תוצאה לאחר רבע שעה תיתן אינפורמציה? בטח יהיה -150 - 140 או יותר מה הגבול בזמן כזה? תודה שוב

10/08/2015 | 15:54 | מאת: ד"ר לאה לבין

כדאי לבדוק סוכר אולי עולה או יורד מאד בזמן ההזעה וגם לחץ דם[אולי יורד מדי]. כאמור שילוב של אגוזים עם פרות הוא חיובי .

מנהלי פורום סוכרת והשמנה